Brokjes BV

De KnabbelCourant

De Knabbelcourant is een uitgave van Brokjes BV.

Brokjes BV is een proactieve multiplayer met een corporate alignment-focus, met als corebusiness; customer centricity.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Voorwoord:

In de KnabbelCourant schrijven we allerlei onzinnige informatie die zou zorgen voor binding en een neuzen-dezelfde-kant-op-mentaliteit. Wij vinden het onzin, maar geen hond die dit leest.

De redactie.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Van onze correspondent.

Elke week stellen we een aantal unieke talentjes aan u voor. Deze week de grote baas, de secretaresse en de stagiair.

Gustaaf van Brockensteijn – algemeen directeur

Mr. Brokjes himself. Een meester in doorpakken, kaderen, deëscaleren en barstensvol motivational leiderschapsbenefit. Als klein pupje met behulp van veel elleboogkwaliteiten opgeklommen tot witte-boordencrimineel pur sang.

Hobby’s: pochen, bluffen, opscheppen en golfen. En rondrijden in zijn Lamborghini Gallardo Aventador Spyder LP-2758 V10 3.8. Compensatiedrang.

Thuissituatie: Mevrouw Brokjes en een koningskoppel. Omdat de foto zo leuk staat op de schoorsteenmantel. Namen zijn hem even ontschoten.

Geertruida Stoffelenburg – directiesecretaresse

Geertruida woont met haar 18 katten in een scheefgezakt huisje aan de rand van het bos. Een man in haar leven heeft ze nooit geambieerd. Een functie binnen Brokjes BV overigens ook niet. Ze is een powervrouw als het aankomt op multitasken, clusteren en het doorzetten van verzoeken en geschriften.

Hobby’s: ze doet graag haar ding. Verder punnikt, breidt, haakt, macramé-et, schildert, kantklost, knoopt, naait, quilt, spint, vlecht, weeft en patchworkt ze dat het een lieve lust is.

Thuissituatie: die katten dus. En zo’n heksenhuisje. Zonder snoep maar met onkruid.

Giovanni van Dijk – stagiair

Sinds een week loopt Giovanni, Gio voor z’n homies, stage bij Brokjes BV. Omdat het moet van school. Wat hij later wil worden weet hij niet. Ja, rijk, maar hij heeft nog geen idee hoe.

Hobby’s: chillen met zijn matties.

Thuissituatie: bij z’n mammie. Die netjes zijn bammetjes smeert. En zijn pakje melk klaarzet. Die hij vervolgens weggooit en met RedBull en chips zijn lunch geniet.

Volgende week een nieuwe poging om het personeel van Brokjes BV in een positief daglicht te zetten.